Betonschade in vrieshuis herstellen

Betonreparatie in vrieshuizen met een temperatuur van -18ºC tot -28ºC is een specialistische klus. Bij beschadigingen aan de betonvloer, voert Enssieg herstel uit terwijl de vrieshuis op bedrijfstemperatuur blijft. Laat je betonvloer op tijd repareren. Hiermee voorkom je verdere uitbraak van het beton, en wordt slijtage verminderd. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van betonreparatie in vrieshuizen. We bieden altijd vakkundig advies, met de juiste oplossing.

Betonherstel in vrieshuis

Beton repareren terwijl de temperatuur hetzelfde blijft  

Wanneer we reparaties in een vrieshuis uitvoeren, is het van groot belang dat de temperatuur nagenoeg gelijk blijft. Voor de ingang van een vrieshuis zit vaak een sluis om de temperatuur beter te reguleren. In deze sluis is het nét onder het vriespunt, en je verwacht het niet, maar in de vloer ligt vaak vloerverwarming. Zo wordt de vloer ijsvrij gehouden. De vloer in zo’n sluis wordt vaak het meest intensief belast door verkeer, maar ook door thermische verschillen. Zo’n vloer heeft dus wat meer reparaties nodig dan een gemiddelde betonvloer.

Hoe wordt beton gerepareerd in een vrieshuis?

Om een betonvloer in een vrieshuis te repareren, maken onze specialisten gebruik van een unieke mortel. Dankzij hoog chemische technologie zijn wij in staat om de vloerdelen al na 1,5 uur vrij te geven. De vloerdelen kunnen weer volledig belast worden: je kunt er zelfs met een heftruck overheen rijden. En dit alles terwijl de vrieshuis op bedrijfstemperatuur is gebleven!

Vrieshuis gerepareerd, voedsel blijft onaangetast

De mortel die Enssieg verwerkt, is uniek in zijn soort. Het product is snel belastbaar en we voeren de reparatie uit in de bedrijfstemperatuur. Bovendien is de mortel geurloos. Onze herstelwerkzaamheden hebben dus geen invloed op voedsel- en drinkwaren.

 Reparaties in vrieshuizen: kort samengevat

  • Grote én kleine beschadigingen
  • Kan worden uitgevoerd in temperaturen tussen -18ºC tot -28ºC
  • Snel belastbaar, dus weinig tot geen hinder
  • Gebruik van geurloos materiaal, heeft geen invloed op voedselwaren

download meer informatie  

Brochure: als snelheid belangrijk is. Gids voor de snelle betonherstel oplossingen. 

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.