Enssieg Groep: Uw bouw- en renovatiepartner

De basis is jaren geleden gelegd met het aanbod in vloeren.
Hierbij wordt er onderscheid gemaakt in Poly-Urethaan (PU) Gietvloeren, Cementgebonden Beton-Look Gietvloeren en Troffelvloeren. De feitelijke uitvoering en type vloer wordt over het algemeen voornamelijk bepaald door de locatie en de aard van het gebruik. Zo brengt De Enssieg Groep de PU-Gietvloer en de Betonlook-vloer vaak aan in woonhuizen, bedrijfskantoren, winkels en expositieruimtes. De zwaardere uitvoeringen in de vorm van Ucrete gietvloeren worden vanwege hun duurzaamheid en uitzonderlijke bestendigheid tegen mechanische, thermische en chemische invloeden vaak toegepast in productieruimtes en magazijnen. De troffelvloeren leggen we, naast in commerciële ruimtes, ook veel aan in publiek toegankelijke gelegenheden. Met een knipoog naar de bouwchemie wordt de troffelvloer in de vorm van een slijtlaag ook veel toegepast voor aan- en afritten voor parkeergarages, hellingen en zelfs in de off-shore industrie.

Lees hier meer over vloeren en concepten...
 

De divisie bouwchemie omvat vrijwel alles wat te maken heeft met herstel of verbetering van betonnen constructies. De specialiteit van De Enssieg groep richt zich daarbij op veiligheid, het verzorgen van comfort en het besparen van (bedrijfs-) kosten door defect rollend materieel. Zowel in de  logistiek als in pharmaceutische productie verbetert Enssieg met moderne materialen de hygiëne en de aanblik van de werkruimtes. Vloeren, wanden en zelfs plafonds die te maken hebben met defecten en lekkages worden door De Enssieg Groep grondig aangepakt en kunnen na een periode van enkele uren al weer volledig gebruikt worden. De aanpak en samenstelling van chemie waarborgt nagenoeg geen tijd of productieverlies en werkt zo ook in uw financiëel voordeel.

Lees hier meer over onze bouwchemische activiteiten...
 

Flakestrap, nu voor iedereen betaalbaar. Elke trap, van welk materiaal dan ook kan met deze vorm van bekleding een juweeltje worden. Flakestrap wordt toegepast in woonhuizen, bedrijfsgebouwen maar ook bij publiek toegankelijke ruimten van Verenigingen Van Eigenaren. De combinatie van speciale snelhechtende en sneldrogende materialen en de professionele aanpak van applicateurs met jarenlange ervaring, zorgt voor een absoluut minimum aan overlast tijdens het aanbrengen.

Lees hier wat Flakestrap voor u in kan houden....

 

Onze opdrachtgevers
  • Albert Heijn
  • DHL
  • Damen
  • TBV
Laatste tweet
Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's.

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap