Medewerker Schoonmaak (M / V)

Voor ons pand op industrieterrein Kraaiven zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Medewerk(st)er Schoonmaak, met minimaal 2 jaar ervaring. We zoeken iemand met inzicht in de werkzaamheden, die zelfstandig kan werken aan de hand van een vast schema.

Ons pand betreft een kantoor met showroom, waarbij onder andere stofzuigen, afstoffen, afnemen van ramen, deuren en meubilair, dweilen en onderhoud van de koffievoorziening en het sanitair, de belangrijkste taken zullen vormen. Indien nodig zullen af en toe ook andere voorkomende werkzaamheden worden verlangd.

Wat verwachten we van jou? Dat je representatief bent, 8 uur per week beschikbaarheid hebt, verdeeld over 2 doordeweekse ochtenden, en dat je trots bent op je resultaat!

Wat mag je van ons verwachten? Een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioen, maar uiteraard ook gezellige collega’s, in een informeel maar ambitieus Brabants bedrijf.

Heb je interesse? Reageer dan door een mail te sturen naar maikelvanderwou@enssieg.nl. Stuur daarbij je motivatiebrief en uiteraard je CV, en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We horen graag van jou!

Contractduur 6 maanden

Parttime uren: 8 per week

Verwachte startdatum: 1-12-2020

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Onze opdrachtgevers
  • Albert Heijn
  • DHL
  • Damen
  • TBV
Laatste tweet
Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's.

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap