Profit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een keuze. Deze manier van bedrijfsvoering hangt nauw samen met activiteiten die De Ennsieg Groep onderneemt om het milieu te sparen, en hoe zij rekening houdt met menselijke factoren binnen en buiten het bedrijf. De Enssieg Groep als een sterk groeiend bedrijf, houdt zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is te zien aan de mogelijkheden die wij onze klanten bieden op het gebied van mileuvriendelijke chemie en aan de positieve en persoonlijke manier waarop wij met onze klanten en teamleden omgaan.

De Enssieg Groep vindt het belangrijk dat onze medewerkers een werkplek hebben die hun veiligheid, gezondheid en welzijn waarborgt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ons hiermee op het lijf geschreven. Doordat wij bijdragen aan de motivatie en het werkplezier van onze mensen, kunnen wij altijd rekenen op een enthousiast team dat graag tegemoet komt aan de wensen van onze klanten.

Wilt u graag meer informatie over hoe De Enssieg Groep omgaat met het milieu, haar omgeving en klantenkring? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen ons bedrijf en op locatie.

 

Onze opdrachtgevers
  • Albert Heijn
  • DHL
  • Damen
  • TBV
Laatste tweet
Service

Deskundig advies
Totaal projecten
Technisch advies
Project begeleiding
Spoed reparaties

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriƫle en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's.

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap