Ucrete® DP10, DP20 en DP30

Dit soort Ucrete® vloeren kunnen zwaar belast worden. Het is een PU cementvloer en is beschikbaar in verschillende oppervlaktestructuren. Ucrete® DP is een vloerafwerking die gebaseerd is op het unieke HD polyurethaanharssysteem. Het heeft een ongekende weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot 120 graden Celsius.

Ucrete® DP is een groep producten die geschikt is voor natte en droge productieomgevingen. De vloer heeft een uniforme oppervlaktestructuur en heeft bovendien een nette uitstraling. Dat zorgt voor een veilige werkomgeving, die er ook nog eens goed uitziet!

Waar is de Ucrete® DP collectie toe te passen?  

De vloer is dicht en niet doorlatend. Dat maakt dit vloersysteem perfect voor de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie én de scheikundige industrie. Eigenlijk kun je deze vloeroplossing overal leggen waar een robuuste vloer met lange levensduur gewenst is.

 Verschillende uitvoeringen en laagdiktes

Ucrete® DP is verkrijgbaar in drie oppervlaktestructuren in drie verschillende laagdiktes. Hiermee voldoet dit vloersysteem aan vele toepassings- en temperatuurvereisten. Niet voor niets wordt de Ucrete® vloer al ruim 30 jaar toegepast in de industrie. Dankzij de duurzaamheid worden veel van de oudere toepassingen nog steeds gebruikt!

 Eigenschappen slipweerstand

Het Ucrete® DP oppervlak heeft de volgende slipweerstand, met 4S rubber op een natte vloer:

  • Ucrete® DP10 45-50
  • Ucrete® DP20 45-55
  • Ucrete® DP30 50-60

Ucrete® DP heeft de volgende oppervlakteprofielen:

  • Ucrete® DP10 R11
  • Ucrete® DP20 R12 R13 V4*
  • Ucrete® DP30 R13 V8*
    * afhankelijk van de specificatie

 Stalen

 DP10

 DP20

 DP30

 Meer informatie?

Enssieg is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriele en design gietvloeren, bouwchemisch werkzaamheden, DHZ- producten en trapbekleding combineert.

download meer informatie  

Brochure: Industrie. Oplossingen voor de bescherming van vloeren

Ucrete industriële vloeren

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.