Afwatering middels putten en goten

Proces- of spoelwater en vloeistoffen kunnen een grote rol spelen in projecten. Bijvoorbeeld bij galerijen, parkeergarages of spoelplaatsen voor auto’s, bussen en vrachtwagens. Ook komt het voor dat er specifieke eisen gesteld worden aan een vloer. Zo is het bijvoorbeeld bij voedselproducerende bedrijven  veelal niet gewenst dat er stilstaand water is. In al deze gevallen biedt Enssieg een passende oplossing, middels een vloer op afschot met een juiste afwatering. Het afschot kan gerealiseerd worden middels een compleet nieuwe betonvloer of met een afschot deklaag. Door de combinatie van een correct afschot met putten en/of goten ontstaat een vloer zonder waterplassen.

Waterafvoeren, vloerputten en goten  

Projecten kunnen door Enssieg van A tot Z gerealiseerd worden. Wanneer we een nieuwe beton- of afschotvloer plaatsen, denken we ook direct aan de afwatering. Middels putten en/of vloergoten zorgen we voor een correcte afwatering. Zo kan een compleet waterdicht systeem ontstaan! We passen het volume van de putten, goten en leidingen aan op het proces van de gebruiker.

De waterafvoeren die Enssieg toepast, zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Onze waterafvoeren, vloerputten en goten zijn altijd van Blucher of ACO. Ook op dit gebied is er dus sprake van levering conform EHEDG en HACCP.

 Veilig en hygiënisch werken in de voedselindustrie

Veilige processen in de voedselindustrie worden steeds belangrijker. De afgelopen jaren is het regelmatig voorgekomen dat een volledige voedselproductie stil kwam te liggen door een bacterie. Dit brengt flinke kosten en eventueel een imagoschade met zich mee. Hygiënisch én effectief is van noodzakelijk belang als het gaat om voedselveiligheid. De praktische afvoersystemen van Blucher maken het schoonmaakproces gemakkelijker. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben een lange levensduur.

 Foto's

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.