Naadloze vloeren voor Banner Pharmacaps

Banner Pharmacaps, onderdeel van Pantheon, is een producent van geneesmiddelen. Pantheon heeft een innovatieve werkwijze: de manier waarop geneesmiddelen geproduceerd worden, is een vereenvoudigde, end-to-end oplossing. Hierbij wordt een ongeëvenaarde kwaliteit geleverd. De organisatie is betrouwbaar en voldoet aan alle eisen.

Een veilige werkomgeving is topprioriteit bij Banner Pharmacaps. De omgeving moet uiterst steriel zijn om te kunnen voldoen aan de (veiligheids)eisen. Enssieg was verantwoordelijk voor de vloeren in dit project.

Naadloos, hygiënisch en glad afgewerkt: dat waren de eisen die aan de vloer gesteld werden. Aan Enssieg de taak om hier een passend advies over te geven en dit vervolgens succesvol uit te voeren.

In deze situatie hebben we gekozen voor een epoxy troffelvloer die we (deels) in afschot hebben geplaatst. Zo’n troffelvloer is sterk, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is de vloer chemisch resistent. Nadat de betonvloer door Enssieg was aangebracht, kon de vloer afgewerkt worden. Onze specialisten hebben de Epoxy troffelvloer onder afschot aangebracht, zodat een intensieve reiniging met schoonmaakmiddelen eenvoudig afgevoerd kan worden via putten en goten.

Specificaties:

Opdrachtgever: Banner Pharmacamps

Omvang: 327m2 betonvloer, 327m2 Epoxy troffelvloer

Leverancier: o.a. Orka

Epoxy troffelvloer voor Banner Pharmacaps

Naadloze vloeren voor Banner Pharmacaps

Banner Pharmacaps, onderdeel van Pantheon, is een producent van geneesmiddelen. Pantheon heeft een innovatieve werkwijze: de manier waarop geneesmiddelen geproduceerd worden, is een vereenvoudigde, end-to-end

Lees verder »

Betonherstel in de veevoederindustrie

Om (grote) reparaties te voorkomen en de levensduur van je betonvloer te verlengen, zijn regelmatige onderhoudsinspecties en intensieve reinigingswerkzaamheden noodzakelijk. Zo heeft Enssieg bij deze

Lees verder »

 Meer informatie?

Enssieg is jouw totaalpartner! Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.