Totaalrenovatie in de voedselindustrie: nieuwe vloer voor Van Geloven

Voor snackproducent Van Geloven heeft Enssieg Groep een totaalproject gerealiseerd; van sloop tot eindafwerking. De opdrachtgever wenste een naadloze, antislipvloer die hoog thermisch belastbaar is. Bovendien is het een vereiste dat de nieuwe vloeroplossing volledig voldoet aan de HACCP- en EHEDG-richtlijnen.

Enssieg heeft Van Geloven voorzien van een totaaladvies, waarna we direct aan de slag mochten met de sloop. Vakkundig werd de oude vloer eruit gesloopt en de riolering, RVS goten en de sneldrogende betondruklaag (in afschot) werden geplaatst.

De basis is gelegd: de vloer is klaar voor de afwerking. Gekozen is voor een Ucrete ® vloeroplossing. Dit is een vloerafwerking die met regelmaat toegepast wordt in de voedselindustrie. De vloer kan omgaan met extreme temperaturen, van -40°C tot +130°C. De vloer is naadloos en heeft een antislipafwerking. Ook de plinten zijn afgewerkt met Ucrete®.

De volledig nieuwe vloer is gelegd en daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Enssieg heeft reinigingsinstructies meegegeven aan de gebruikers van de vloer. Zo is een lange levensduur te realiseren!

Specificaties:

Opdrachtgever: Ad van Geloven

Omvrang: 350m2, 50m1 afwatering

Doorlooptijd: 9 dagen (van sloop tot in gebruik name)

Leveranciers: o.a. Master Builders Solutions, ACO

Epoxy troffelvloer voor Banner Pharmacaps

Naadloze vloeren voor Banner Pharmacaps

Banner Pharmacaps, onderdeel van Pantheon, is een producent van geneesmiddelen. Pantheon heeft een innovatieve werkwijze: de manier waarop geneesmiddelen geproduceerd worden, is een vereenvoudigde, end-to-end

Lees verder »

Betonherstel in de veevoederindustrie

Om (grote) reparaties te voorkomen en de levensduur van je betonvloer te verlengen, zijn regelmatige onderhoudsinspecties en intensieve reinigingswerkzaamheden noodzakelijk. Zo heeft Enssieg bij deze

Lees verder »

 Meer informatie?

Enssieg is jouw totaalpartner! Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.