De verschillende antislip vloeren door Enssieg

Antisliplagen zijn in veel projecten van groot belang. Ze bieden een duurzame en veilige oplossing voor bedrijfspanden. Door gladde vloeren vinden regelmatig ongelukken plaats, zowel met voertuigen als personeel. Een antislip coating maakt de bedrijfsvloer veilig beloopbaar en berijdbaar.

Voordelen van een
antislip coating  

  • Veiliger dan een reguliere vloer dankzij de stroefheid
  • De antisliplaag is naadloos
  • Hygiënisch
  • Slijt- en stootvast
  • Egaal eindresultaat
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Ruim assortiment aan kleuren
  • Optioneel: na 1,5 weer beloopbaar!

 Voor deze Soorten antislip vloeren via Enssieg

Via Enssieg passen we verschillende antislip oplossingen toe. Zo hebben we voor bijvoorbeeld trappen, zwembaden, balkons en parkeergarages altijd een veilige antislip oplossing.

 Antislip trappen

Met Flakestrap plaatsen we onder andere antislip trappen voor VVE’s: in appartementencomplexen en trappenhuizen. Daarnaast worden antislip trappen in ziekenhuizen, parkeergarages en kantoorpanden geplaatst. De antislip trappen kunnen in één trap aangebracht worden en zijn na slechts twee uur weer beloopbaar.Zo maken we de trappen veilig en snel!

Antislip coating in epoxy of PU/PMMA

Tijdens het aanbrengen van een epoxy coatingvloer, is het mogelijk deze af te werken met een antislip effect. Dit doen we middels een kwartslaag. Ook een PU coatingvloer is af te werken met antislip effect. De strakke vloer met moderne uitstraling wordt dan mat afgewerkt.

ESD vloer of gietvloer in antislip uitvoering

Een ESD vloer is antistatisch en wordt vaak zwaar belast door voertuigen, bijvoorbeeld heftrucks. Wanneer een ESD vloer in antislip wordt afgewerkt, biedt dit meer veiligheid voor het loop- en rijverkeer.
Gietvloeren worden in verschillende industrieën, kantoren, en onderwijsgebouwen toegepast. Ook hier kan een antislip afwerking van groot belang zijn.

 Antislip creëren met een slijtlaag

Een slijtlaag is een kunststofgebonden antislip laag. Zo’n laag wordt voornamelijk buiten toegepast, en kan met én zonder KOMO BRL-9143 worden aangebracht. Enssieg brengt een slijtlaag aan op staal, beton of hout. Dit doen we niet alleen voor tunnels, brugdekken en andere infrastructuur. Ook kunstwerken van gemeenten, in- en uitritten, parkeergarages en -dekken, hellingbanen en schepen behoren tot de projecten van Enssieg.

De slijtlagen kunnen in verschillende afwerkingen gerealiseerd worden. Denk aan verschillende soorten en kleuren arregaat, zoals mandurax of bauxiet. Deze zijn beschikbaar in diverse korrelgroottes.

download meer informatie  

Brochure: Industrie. Oplossingen voor de bescherming van vloeren

Masterseal Traffic – Duurzame oplossingen voor parkeergaragevloeren

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.