Voorbeeld onderhoudsplan door Enssieg

Om (grote) reparaties te voorkomen en een lange levensduur van je vloer te realiseren, raadt Enssieg na oplevering altijd aan om een onderhoudsplan op te stellen. Samen met jou maken we een plan op maat. Dit hangt af van bijvoorbeeld het vloertype en de gebruikslast.

Zo kun je bijvoorbeeld twee inspecties per jaar uit laten voeren door Enssieg. Als eerste zal met een 0-meting een scope worden opgesteld. Hierin worden de ruimtes beschreven, en welke werkzaamheden we hier uitvoeren en zal het jaarlijkse vloer onderhoudsbudget tot stand komen. Bijvoorbeeld herstel van belijning, scheurherstel, schuurwerkzaamheden of betonherstel of herstel van de vloerafwerking. Maar ook intensieve vloerreigingen zodat de vloereigenschappen gewaarborgd blijven. Bovendien heb je de mogelijkheid ons op te roepen voor spoedreparatie.

Als een Vloeistof Voorziening Verklaring vereist is kan Enssieg de gebruiker of opdrachtgever hierin ondersteunen. Enssieg levert of repareerd zodanig de vloer en voorziet middels één van de vaste geaccrediteerde partners in de Vloeistof Voorziening Verklaring. De verklaring is 6 jaar geldig, de jaarlijks interne check, de bedrijfs interne controle neemt Enssieg opvolgd mee in het onderhoudsplan.

Is het onderhoudsplan van start gegaan? Dan ontvang je een inventarislijst. Hierin kun je notities maken en eventuele probleemgevallen in opschrijven. We houden hier dan rekening mee tijdens onze volgende onderhoudsafspraak. Uiteraard stellen we hier de prioriteiten vast. Per kwartaal ontvang je een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, inclusief het kwartaal onderhoudsoverzicht met de budgetplanning.

Vanuit Enssieg heb je standaard contact met één van onze vakspecialisten. Zo weet je altijd exact met wie je te maken hebt en kun je snel en gemakkelijk contact leggen.

Meer informatie over het onderhoudsplan? Neem gerust contact met ons op!

 Meer informatie?

Enssieg is een zelfstandige onderneming die de activiteiten op het gebied van industriele en design gietvloeren, bouwchemisch werkzaamheden, DHZ- producten en trapbekleding combineert.

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.