Reinigbare wand bij snackfabrikant Van Geloven

Het milieuplein bij Ad van Geloven was toe aan een flinke opknapbeurt. De stenen muren waren niet praktisch: de stenen zogen het vuil in zich op en waren niet gemakkelijk schoon te krijgen. Plaatselijk was er zelfs betonschade. 

Aan Enssieg Groep de opdracht de betonschade te herstellen én te zorgen voor een praktische oplossing voor de muren, zodat deze gemakkelijk te onderhouden zijn. Na de betonreparatie zijn we gestart met de voorbehandeling van de ondergrond. Een intensieve HD-reiniging was meer dan nodig! Dit vormt de perfecte basis voor de verdere afwerking. 

De muur is vlakgezet met een vloeidichte mortel. Vervolgens is een 3-laagse epoxycoating aangebracht. Zo’n coating zorgt voor een strakke, keurig afwerkte muur die gemakkelijk te reinigen is. 

 

Specificaties: 

Omvang: 100m2 

Leverancier: o.a. Master Builders Solutions 

Epoxy troffelvloer voor Banner Pharmacaps

Naadloze vloeren voor Banner Pharmacaps

Banner Pharmacaps, onderdeel van Pantheon, is een producent van geneesmiddelen. Pantheon heeft een innovatieve werkwijze: de manier waarop geneesmiddelen geproduceerd worden, is een vereenvoudigde, end-to-end

Lees verder »

Betonherstel in de veevoederindustrie

Om (grote) reparaties te voorkomen en de levensduur van je betonvloer te verlengen, zijn regelmatige onderhoudsinspecties en intensieve reinigingswerkzaamheden noodzakelijk. Zo heeft Enssieg bij deze

Lees verder »

 Meer informatie?

Enssieg is jouw totaalpartner! Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

contact

Contactformulier Enssieg

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.